Een mooi karpet brengt net dat laatste beetje sfeer in huis. In uw woonkamer, werkkamer of slaapkamer, een karpet kan eigenlijk altijd het verschil maken. Vergeet niet dat een karpet ook zorgt voor een rustige akoestiek, het neemt de galm weg en maakt de kamer minder gehorig. Het karpet is sinds jaar en dag een onderdeel van elk interieur, in elke stijl. Onder een tafel, onder een bank, onder een bed of gewoon vrij in de ruimte. Een rustig praktisch karpet of juist een design dat de aandacht trekt. En dat natuurlijk in verschillende maten.  

Naast onze standaard collectie maken wij de karpetten op maat. De afmeting en stijl wordt dan geheel naar uw wens gemaakt, daarmee heeft u een karpet dat uniek is en nergens anders te vinden is. 

Ook voor vloerbedekking van wand tot wand kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie nodigen we u graag uit in onze winkel aan de Molenstraat 7 in Oss. Loop gerust binnen of maak een afspraak zodat we tijd voor u vrij kunnen maken. 

Onze karpetten worden per stuk gemaakt. Het kan dus zijn dat de voorraad beperkt is. Indien niet voorradig is de levertijd ongeveer 3 weken. 
 
Onze webshop gebruikt cookies. Hiervoor hebben we wel jouw toestemming nodig.